MaatDak: Prefab daken

Het MaatDak van Wilan is ontwikkeld voor en door hoveniers en architecten. De prefab daken worden naar klantspecificatie gefabriceerd en kant en klaar op locatie geleverd. Geen timmerwerk, geen dakdekkers, geen schilder.

Het MaatDak wordt kant en klaar geleverd en heeft een verwachte levensduur van vele tientallen jaren. De daken zijn semi-maatwerk, dat wil zeggen dat ze tot in detail zijn aan te passen aan de wensen van de klant. In maat, in kleur en in uitvoering. Naast allerlei opties (zie andere foto's) zijn er ook kleine slimmigheidjes leverbaar zoals bijvoorbeeld een speciale uitsparing voor het bergen van een ladder.

De daken bestaan uit een sandwich constructie en zijn rondom naadloos in een sterke gewapende laag kunststof afgewerkt. De hemelwaterafvoer is in het dak verwerkt op een locatie naar keuze. Er kan uiteraard ook voor een stadsuitloop worden gekozen.

Standaard is het dak rondom afgewerkt, boeidelen plaatsen is dus niet nodig. Mocht het wenselijk zijn afwijkende boeidelen te plaatsen dan is er een speciale dakrand leverbaar (onder). Het boeideel (groen) valt dan verdiept in het dak zodat kitten en/of aluminium lijsten niet nodig zijn.

Materialen: watervast multiplex, 1 laag gewapend polyester, 2 lagen coating. Indien gewenst kunnen de daken volledig geïsoleerd worden geleverd.
Vrijwel alle RAL kleuren zijn leverbaar. Het is ook mogelijk het dak in verschillende kleuren op te leveren. (note: donkere kleuren voor de bovenzijde zoals zwart en antraciet zijn niet leverbaar).
Verlichting is optioneel en kan naar wens worden ingevuld, het is ook mogelijk uw eigen armaturen in te laten bouwen. De bedrading wordt in het dak verwerkt en is onzichtbaar.
Daklichten, dakkoepels en lichtstraten kunnen af fabriek worden ingebouwd. Het dak kan ook voor zonnepanelen worden voorbereid zodat waterdichtheid gegarandeerd blijft.